Conducerea PNL, băgată în şedinţă de Ludovic Orban. Ce subiecte sunt pe agenda discuţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalii se reunesc într-o şedinţă a conducerii formaţiunii. E prima şedinţă cu liderii din teritoriu după apariţia fotografiei cu premierul şi mai mulţi miniştri în timp ce fumează. În rândul formaţiunii sunt nemulţumiri în ceea ce priveşte relaţia între parlamentari şi Guvern, potrivit unor surse politice.

Biroul Politic Naţional se va reuni de la ora 19.00, în format de videoconferinţă. Aşadar, la şedinţă vor participa liderii din Biroul Executiv, dar şi liderii din teritoriu. Potrivit unor surse politice, tema principală ar trebui să fie pregătirea pentru alegerile locale, în condiţiile în care Guvernul vrea să organizeze aceste alegeri la începutul toamnei. 

De asemenea, şedinţa a fost organizată şi pentru a asculta părerile celor din teritoriu despre guvernare şi ce probleme întâmpină aceştia în contextul pandemiei de coronavirus. 

Întâlnirea lui Orban cu liberalii din conducere vine în contextul tensiunii din rândul partidului, generată de contestarea tot mai vehementă a premierului. Nu în ultimul rând, e prima şedinţă a PNL de la apariţia fotografiei cu premierul şi mai mulţi miniştri care petrec în sediul Guvernului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite