Comisia SRI va discuta despre banii pe care Sebastian Ghiţă i-ar fi dat Laurei Codruţa Kovesi pentru a-şi cumpăra o maşină. Ce sumă e în joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Manda a declrat că pe lista subiectelor din Comisia de control SRI se vor afla şi banii pe care Sebastian Ghiţă i-a dat pentru ca Laura Codruţa Kovesi şă îşi cumpere o maşină.
Claudiu Manda a declrat că pe lista subiectelor din Comisia de control SRI se vor afla şi banii pe care Sebastian Ghiţă i-a dat pentru ca Laura Codruţa Kovesi şă îşi cumpere o maşină.

Preşedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, Claudiu Manda, a declarat joi seara că una dintre discuţiile viitoare din cadrul Comisiei va fi legată de afirmaţiile lui Sebastian Ghiţă, potrivit cărora acesta i-ar fi dat fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, suma de 7.000 de euro pentru ca procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, să îşi poată cumpăra o maşină.

Preşedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, Claudiu Manda, a declarat că afirmaţiile lui Sebastian Ghiţă potrivit cărora i-ar fi dat 7.000 de euro prim-adjuctului SRI pentru Laura Codruţa Kovesi reprezintă un subiect important pe care nu îl vor evita în cadrul comisiei.

"Este un subiect important. O să discutăm despre el, nu-l vom evita", a spus Manda, într-o emisiune difuzată joi seară de postul Antena 3.

Jurnalistul Dan Andronic a lansat în spaţiul public o serie de dezvăluiri, printre care şi cea potrivit căreia fostul deputat Sebastian Ghiţă i-ar fi dat bani lui Florian Coldea pentru ca Laura Codruţa Kovesi să îşi poată cumpăra o maşină. Sebastian Ghiţă a confirmat în luna martie declaraţiile lui Dan Andronic.

"Confirm dezvăluirea lui Andronic, este reală, i-am dat banii lui Kovesi pentru maşină, banii nu au mai fost returnaţi", a precizat Ghiţă, pentru Antena 3.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi a catalogat dezvăluirea drept „o minciună incalificabilă”, negând astfel orice înţelegere cu deputatul Sebastian Ghiţă.

“Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiţă este o minciună incalificabilă şi, prin urmare, în mod categoric, voi urma căile legale”, se arată într-un răspuns al procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, remis la o solicitare Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite