Comisia Nana îşi reia activitatea. Adrian Rădulescu, fostul consilier prezidenţial, nu s-a prezentat în faţa parlamentarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a declarat că Adrian Rădulescu, fostul consilier prezidenţial, nu s-a prezentat astăzi în faţa Comisiei care anchetează terenul cumpărat de fiica preşedintelui Traian Băsescu, deşi i-au fost trimise două invitaţii.

„În acest moment au fost transmise două invitaţii pentru domnul Adrian Rădulescu. Prima a fost înainte de acea perioadă de înzăpezire când domnia sa era consilier prezidenţial şi a fost transmisă această invitaţie la Administraţia Prezidenţială şi a mai fost transmisă ulterior după ce au fost reluate audierile la Comisie după deszăpezire încă o invitaţie. L-a sunat şi domnul preşedinte (al Comisiei Nana - n.r.) Nicolicea pe domnul Rădulescu. Am înţeles că nu a răspuns la telefon“, a afirmat Firea.

Senatorul PSD, responsabil pe probleme de comunicare, a spus că membrii Comisiei îi vor transmite lui Adrian Rădulescu o invitaţie şi la domiciliu pentru a se prezenta săptămâna viitoare în faţa Comisiei.

„Vom transmite astăzi şi la domiciliul domnului Adrian Rădulescu o invitaţie pentru săptămâna viitoare şi îl aşteptăm în faţa comisiei pentru că dumnealui a declarat în mai multe rânduri că nu are nimic de ascuns şi că vrea să pună la dispoziţie orice fel de informaţie care ar fi utilă acestei comisii de anchetă“, a precizat Firea.

Secretara Primăriei Nana, Tudoriţa Nicolae, a declarat în faţa membrilor Comisiei Călăraşi, că Adrian Rădulescu, consilierul preşedintelui Traian Băsescu, este cel care a înregistrat terenul cumprat de Ioana Băsescu.

El (Adrian Rădulescu - n.r.) nici nu a venit la mine, el, pur şi simplu, a venit, a adus nişte documente la Registrul agricol. Cu mine nu s-a întâlnit, nu m-a văzut. Cel de la Registrul agricol era firesc să îmi spună: la poziţia «x» s-a înregistrat doamna Ioana Băsescu cu suprafaţa de. A adus documentele domnul. La un moment dat, când avem nevoie să facem nişte situaţii, discutăm şi noi pe marginea acelor lucruri“, a afirmat Tudoriţa Nicolae.

Citeşte şi:

Şeful ANRP, audiat în Comisia Nana: Verificările făcute de Corpul de Control în mai nu au avut legătură cu terenul cumpărat de Ioana Băsescu

Preşedintele ANRP, George Boeşu, a declarat miercuri că verificările făcute de Corpul de Control al autorităţii nu au avut legătură cu terenul cumpărat de fiica preşedintelui, Ioana Băsescu.

Primarul din Nana: Mi-ar plăcea să o cunosc pe Ioana Băsescu, poate la culesul grâului

Primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, a declarat marţi, la finalul audierilor din comisia parlamentară de anchetă privind terenul cumpărat de fiica preşedintelui, că Ioana Băsescu nu a trecut niciodată prin localitate, dar că i-ar plăcea să o vadă la culescul grâului.

Prefectul judeţului Călăraşi, la audierile Comisiei Nana: Ar putea exista titluri de proprietate ai căror autori să fie decedaţi

Comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din comuna Nana, judeţul Călăraşi, i-a audiat astăzi pe reprezentanţii Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Călăraşi şi pe prefectul judeţului, George Iacob.



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite