Comisia Europeană, după întâlnirea Dăncilă-Timmermans: Implementarea de către România a recomandărilor din raportul MCV a fost accelerată

Comisia Europeană, după întâlnirea Dăncilă-Timmermans: Implementarea de către România a recomandărilor din raportul MCV a fost accelerată

Viorica Dăncilă şi Frans Timmermans. FOTO gov.ro

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi premierul Viorica Dăncilă au avut miercuri o scurtă întâlnire şi au confirmat că discuţiile tehnice între Comisie şi autorităţile române progresează, iar implementarea de către România a recomandărilor din raportul MCV a fost accelerată, potrivit unui purtător de cuvânt al CE.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Prim-vicepreşedintele Frans Timmermans şi premierul Viorica Dăncilă au avut o scurtă întâlnire şi amândoi au confirmat că discuţiile tehnice dintre Comisie şi autorităţile române progresează şi că activitatea privind implementarea recomandărilor din raportul MCV şi a solicitărilor suplimentare este accelerată, cu perspectiva unor rezultate concrete în curând”, precizează un purtător de  cuvânt al Comisiei Europeană.

Premierul Viorica Dăncilă şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au stabilit săptămâna trecută un plan de lucru al experţilor români şi europeni, pentru a găsi soluţii de punere în aplicare a recomandărilor MCV. Anterior, Frans Timmermans declara că nu a remarcat progrese de la publicarea raportului MCV privind România. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: