Comisia de Apărare din Senat, convocată luni în şedinţă extraordinară pentru a discuta despre achiziţia rachetelor Patriot

Comisia de Apărare din Senat, convocată luni în şedinţă extraordinară pentru a discuta despre achiziţia rachetelor Patriot

Sistem de rachete Patriot. FOTO EPA

Comisia pentru Apărare din Senat se reuneşte luni, în şedinţă extraordinară, pentru a discuta achiziţia rachetelor Patriot, anunţul oficial fiind făcut după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că proiectul de lege va intra pe ordinea de zi a şedinţei de plen din aceeaşi zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Comisia pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională se reuneşte luni, 20 noiembrie, la ora 11,30, în şedinţă extraordinară, pentru dezbaterea Proiectului de lege pentru realizarea «Capabilităţii de apărare aeriană cu baza la sol», aferentă programului de înzestrare esenţial «Sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare (HSAM)»“, se arată într-un anunţ al Senatului.
 
USR şi PNL au susţinut, marţi, că PSD şi ALDE încearcă să blocheze în Parlament achiziţia rachetelor Patriot, după ce membrii partidelor de la putere au lipsit de la şedinţa Comisiei de apărare din Senat, pe a cărei ordine de zi se afla proiectul de lege privind achiziţia rachetelor.
 
Pe de altă parte, mai mulţi social-democraţi au explicat pentru „Adevărul“ că fie au fost prinşi la şedinţa de plen, fie la şedinţa de grup sau au plecat acasă pentru probleme personale. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările