Comisarul european Corina Creţu, primită de Papa Francisc, pe 9 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corin Creţu. FOTO Arhivă Adevărul
Corin Creţu. FOTO Arhivă Adevărul

Comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu, are o vizită oficială în perioada 9-11 mai în Italia, prilej cu care va avea mai multe întâlniri oficiale, printre care şi cu Papa Francisc, potrivit programului oficial al membrilor Comisiei Europene.

„Voi avea unica ocazie de a fi primită miercuri, 9 mai, de către Excelenţa Sa, Papa Francisc, urmând apoi să particip la evenimentele organizate la Vatican de Ziua Europei“, a scris Corina creţu, pe pagina sa de Facebook. 

Potrivit programului, pe 9 mai comisarul Creţu se va afla în Vatican unde va fi primită de către Suveranul Pontif, urmând a susţine apoi un discurs la evenimentul organizat de Reprezentanţa Comisiei Europene în Italia cu ocazia Zilei Europei. Pe 10 mai Corina Creţu va avea o întrevedere cu Nicola Zingaretti, liderul regiunii Lazio şi va vizita un proiect construit cu fonduri europene.

În ultima zi a vizitei în Italia, pe 11 mai, Creţu susţine un discurs la Institutul Universitar European alături de preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Înaltul Reprezentant al UE, Federica Mogherini şi comisarul pentru Uniunea Energiei, Maroš Šefčovič.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite