​Codrin Ştefănescu: Mă sună colegi în fiecare zi să-mi spună că-l regretă pe Liviu Dragnea. Enorm! Le spuneam să spere, azi nu le mai zic nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea,  susţine că este sunat zilnic de către colegi care i-ar spune că îl regretă enorm pe fostul lider al partidului. Codrin Ştefănescu se numără printre criticii Vioricăi Dăncilă.

"Mă sună colegi în fiecare zi să-mi spună că-l regretă pe Liviu Dragnea. Enorm! Că le este dor de timpurile în care luptam împreună pentru un crez şi vocea noastră era auzită. Îmi spun că sunt nostalgici. Pană azi le spuneam să aibă răbdare şi să spere. Azi nu le mai zic nimic. Nici măcar de trădarea unora. Deocamdată", a scris pe Facebook Codrin Ştefănescu, unul dintre criticii Vioricăi Dăncilă.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat miercuri seară la Digi 24 că deşi iniţial planul era de a avea un candidat comul la prezidenţiale cu ALDE, în urma rezultatelor de la europarlamentare s-a răzgândit. Totodată, premierul a afirmat că dacă nu va ajunge în turul doi, îşi va da demisia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite