Codrin Ştefănescu: PSD este singurul partid românesc, format din oameni normali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu. FOTO Dorin Constanda
Codrin Ştefănescu. FOTO Dorin Constanda

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat, duminică, la Braşov, la o întâlnire cu oamenii aflaţi în Piaţa Sfatului, că PSD este singurul partid românesc, care nu este finanţat din străinătate şi „format din oameni normali”.

„Nu uitaţi că PSD este singurul partid românesc, nu e finanţat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalţi”, le-a spus celor prezenţi la evenimentul din Piaţa Sfatului secretarul general al PSD, potrivit Mediafax. 

Codrin Ştefănescu le-a cerut oamenilor aflaţi în Piaţa Sfatului din Braşov că „anul ăsta ne batem pentru România, nu pentru altceva, pentru noi, pentru urmaşii noştri şi singurul partid care-i poate învinge pe ăştia cu sistemul lor toxic este PSD”.

Doua persoane s-au luat la bătaie la mitingul pro-PSD de la Braşov. Scandalul a început după ce un protestatar a început să strige lozinci împotriva social-democraţilor, potrivit Digi24.

O parte din conducerea PSD şi din demnitarii Guvernului Dăncilă s-au strâns în Piaţa Sfatului pentru a vorbi cu susţinătorii, ulterior urmând să se desfăşoare o şedinţă a organizaţiei din Braşov, pentru  alegerea noului şef al filialei judeţene. 

Printre liderii PSD prezenţi la Braşov sunt Codrin Ştefănescu (secretarul general al PSD), Daniel Breaz (ministrulş Culturii) şi Eugen Teodorovici (ministrul Finanţelor).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite