Codrin Ştefănescu, noutăţi despre starea de sănătate a lui Dragnea, infectat cu COVID-19: „Va lupta pentru viaţa sa!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine:Inquam Photos / George Călin
Imagine:Inquam Photos / George Călin

Codrin Ştefănescu a anunţat, luni, pe Facebook, că a discutat cu Liviu Dragnea, care este infectat cu noul coronavirus.Fostul lider PSD l-a rugat să transmită tuturor că starea acestuia de sănătate nu s-a agravat.

„În sfârşit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secţia celor infectaţi de virus, unde a fost transferat cu câteva zile în urmă! M-a rugat să transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puţin până azi! M-a asigurat că va trece şi prin această nouă încercare, şi că va lupta pentru viaţa sa! Vă voi ţine la curent în mod constant!”, a scris Codrin Ştefănescu luni pe Facebook. 

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu noul coronavirus, fiind transferat la Penitenciarul-spital Jilava. Dragnea nu are simptome specifice pentru COVID-19.

„Două persoane custodiate de Penitenciarul-Bucureşti Rahova au fost confirmate pozitiv la testele efectuate pentru SARS-CoV-2. Acestea au fost transferate la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, în vederea aplicării condiţiei terapeutice optime. Nu prezintă simptomatologie specifică", a precizat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Cum s-ar fi infectat Dragnea în penitenciar

Tot Codrin Ştefănescu a fost cel care a dat publicităţii, duminică, informaţia că Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

„Vreau sa vā anunţ că Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de COVID! Deşi nu a fost scos la muncă în ultimele luni, deşi a fost izolat in cameră în mod abuziv! Povestea e scurtă: după ce avocaţii au obţinut in instantă decizia de a fi trimis la muncă, după abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-COVID. A ieşit pozitiv, inexplicabil in situaţia izolării sale, apoi a fost trimis şi internat la spitalul penitenciarului Jilava!”, a scris, duminică, pe Facebook Codrin Ştefănescu.

Liviu Dragnea a împlinit, în 28 octombrie, 58 de ani. Fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite