Codrin Ştefănescu: Prea multe lipitori şi trădători pe metru pătrat. Unii dintre ei vor să ne fie „Şefi”

Codrin Ştefănescu: Prea multe lipitori şi trădători pe metru pătrat. Unii dintre ei vor să ne fie „Şefi”

FOTO Mediafax

Fostul secretar general PSD Codrin Ştefănescu, a afirmat miercuri seară, cu câteva zile înainte de Congresul partidului în care se vor stabili funcţii de conducere, că există „prea mulţi trădători” şi că acesta nu se va supune lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Prea multe lipitori şi prea multe personaje lipsite de caracter în preajma noastră. Prea mulţi fāţarnici şi prea mulţi trādātori pe metru pātrat. Şi unii dintre aceştia chiar vor să ne fie Şefi ! Să-i urmăm necondiţionat şi sā ne supunem cu pioşenie. Eu, unul, nu o voi face ! Asta am vrut să vā zic...”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.
 
Sâmbătă, 29 mai, PSD urmează să organizeze un Congres extraordinar în care se vor decide funcţiile de preşedinte al partidului, preşedinte executiv şi secretarul general.
 
 
Cunoscut apropiat al lui Dragnea, Ştefănescu afirma luni la RFI că e „şocat” de colegii care „au uitat de Dragnea fix în ziua în care a fost condamnat” şi că PSD e într-o situaţie gravă.
 
 „Nu putem vorbi despre oameni care au fost apropiaţi de Liviu Dragnea şi oameni care au fost mai puţin apropiaţi, că şi primul-ministru a fost apropiat de Liviu Dragnea, doar a fost propunerea lui de prim-ministru. Sunt oameni în Guvern care au fost apropiaţi de Liviu Dragnea, sunt oameni în partid, dintre preşedinţii de organizaţii judeţene. Pe mine m-a şocat faptul că unii dintre colegii mei au uitat de Liviu Dragnea fix în ziua în care a primit condamnarea, s-au delimitat de un om care a avut un rol important în viaţa lor şi inclusiv în viaţa lor politică instantaneu şi asta m-a şocat, nu mi-a venit să cred lucrul ăsta. Eu nu m-a delimitat (...). M-a surprins lipsa de caracter a unor colegi de-ai mei apropiaţi, în ceea ce priveşte poziţionarea lor faţă de situaţia în care se află Liviu Dragnea”, a explicat fostul secretar general.
 
Codrin Ştefănescu s-a ferit să spună clar dacă se referă şi la Viorica Dăncilă: „Nu dau nume astăzi, o să vorbesc la Congres despre lucrul ăsta”.
 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: