Codrin Ştefănescu: Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă. Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Codrin Ştefănescu a anunţat că Liviu Dragnea a fost convocat luni la DNA, exact la ora când medicii i-au programat să îi facă un RMN. El a mai spus că este vorba doar de o chestiune de procedură la care, puteau participa, în mod legal, doar avocaţii şi la care nu era necesară prezenţa fostului lider al PSD.

„Vreau să fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos şi rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, ştiu şi ei că vor răspunde! V-am anunţat ca să ştiţi cu toţii ce se întâmplă!”, a scris Codrin Ştefănescu, duminică pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite