Codrin Ştefănescu: Dispar vechii războinici cu statul paralel. Adio Pleşoianu, Şerban Nicolae, Florin Iordache! Noul PSD a devenit un fel de USR 2

Codrin Ştefănescu: Dispar vechii războinici cu statul paralel. Adio Pleşoianu, Şerban Nicolae, Florin Iordache! Noul PSD a devenit un fel de USR 2

Codrin Ştefănescu. FOTO Eduard Enea

Codrin Ştefănescu, fost secretar general-adjunct al PSD, deplânge situaţia din formaţiunea social-democrată, acolo unde nu vor mai prinde loc la parlamentare nume ca Florin Iordache sau Ecaterina Andronescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Noul PSD nu mai are nici o legătura cu vechiul PSD! Mesajele sunt total aiurea, conducerea este in integralitate acaparatā de securici, listele pentru parlament sunt aprobate in afara partidului. De aceea apar personaje precum Dâncu, Grindeanu, Georgian Pop, Coarnā, etc. Şi dispar vechii rāzboinici cu statul paralel. Adio Plesoianu, Şerban Nicolae, Florin Iordache, Nicolicea, Caty Andronescu! Noul PSD, sub Ciolacu, a devenit un fel de USR 2! De aceea, mulţi dintre colegii mei vor pleca curând unde vād cu ochii. Alţii, cuminţei foc, asteaptā incā o minune! Şi acceptā toate aceste umilinţe!”, a scris pe Facebook Codrin Ştefănescu. 

În Bucureşti sunt şanse minimce ca Şerban Nicolae sau Ecaterina Andronescu să mai prindă un loc eligibil. Pe liste nici nu au fost primiţi Florin Iordache, Eugen Nicolicea sau Liviu Pleşoianu. 

De altfel, Marcel Ciolacu nu a acceptat niciun candidat despre care să se poate spună că a fost un adversar al statului de drept şi care ar avea imagine negativă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările