Codrin Ştefănescu, despre sănătatea lui Dragnea: „Nimeni nu poate să-l opereze cu forţa“. Când va lua liderul PSD decizia privind operaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat, la România TV, că liderul PSD, Liviu Dragnea, va lua o decizie privind o posibilă operaţie în această după-amiază. Mai mult, Ştefănescu sugerează că are loc doar o amânare până la o posibilă intervenţie chirurgicală.

„Este doar un fel de amânare. Fiecare infiltraţie de acest gen este dureroasă. Decizia va fi luată în această după – masă. E decizia pe care o să o ia el. Nu poate să îl opereze nimeni forţat. Am înţeles de la mai mulţi colegi că nu poţi scăpa de acestă chestie fără intervenţie medicală, dar deocamdată este o amânare a ei. Am vorbit cu domnul Dragnea acum două ore. E în regulă acum, dar să ţinem cont că este cu branule şi în spital", a declarat Codrin Ştefănescu, pentru România TV. 

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, se află internat într-o clinică privată, după ce a acuzat sâmbătă dureri de spate, mass-media relatând că ar fi vorba despre o hernie de disc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite