Codrin Ştefănescu, despre revocarea lui Kovesi: În sfârşit cineva a rupt pisica. Este cutremurător ce scrie în raportul prezentat de Toader

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu. FOTO Eduard Enea
Codrin Ştefănescu. FOTO Eduard Enea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, joi, referindu-se la cererea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, că în sfârşit cineva a „rupt pisica”, iar de acum întrevede un viitor mai bun.

„Nu mă aşteptam, nu aveam nicio speranţă, credeam că o să facă exact ce au spus ăştia de la PNL: «Tudorele, las-o aşa!». Şi atunci am fost surprins şi am ascultat cu maximă atenţie raportul. Este cutremurător ce scrie în raportul ăsta, ce a citit despre sfidarea Parlamentului, sfidarea legii, a Constituţiei. Este un fel de mafie organizată, adică e ceva ... nu-mi venea să cred că-l aud pe Tudorel Toader spunând toate lucrurile astea pe care probabil le-a documentat foarte bine”, a spus Ştefănescu la Antena 3.

Liderul PSD a arătat că, odată cu această cerere de revocare a procurorului şef DNA, începe să întrevadă faptul că viitorul va fi mai bun.

„De-abia acum, din seara asta, vă spun sincer, încep să întrevăd viitorul că o să fie mai bun. În sfârşit, cineva a rupt pisica. De-abia acum toate abuzurile, toate mizeriile, toată această toxicitate începe să fie probabil şi anchetată”, a adăugat Ştefănescu.Tudorel Toader a cerut joi, în urma prezentării raportului privind managementul la DNA, declanşarea procedurii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA, solicitarea fiind transmisă către CSM şi preşedintelui României.

Pe aceeaşi temă:

Alina Mungiu: Mie mi se pare bine făcut raportul lui Tudorel Toader. România nu e Polonia

Petiţie online pentru susţinerea şefei DNA, semnată de aproape 8.000 de persoane: Domnule Iohannis, nu cedaţi presiunilor

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi: Răspund, punct cu punct, tuturor afirmaţiilor prezentate de ministrul Justiţiei

Presa internaţională relatează despre anunţul lui Tudorel Toader de a o revoca pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi

Revocarea şefei DNA: Capcana în care s-a trezit Iohannis. Cum va juca Dragnea

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite