Codrin Ştefănescu, despre mitingul PSD: Nu se va auzi la Bruxelles, se va auzi pe Marte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codrin Ştefănescu, secretarul general-adjunct al PSD, a declarat, duminică seară, că poate ar trebui ca PSD să organizeze, cât mai repede, un miting de susţinere a guvernării şi liderului formaţiunii, care să nu se audă doar până la Bruxelles, ci „până pe Marte“.

„Ar trebui să organizăm mult mai repede un miting la care să vină toţi cei care ne susţin, un miting contra statului paralel, contra noii Securităţi, contra abuzurilor, contra mizeriilor care s-au petrecut, contra ascultării telefianelor. (...) Nu se va auzi la Bruxelles, se va auzi pe Marte", a zis Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

Reacţia a venit după ce duminică au avut loc proteste în toată ţara. Peste 10.000 de oameni au plecat din Piaţa Victoriei în marş spre Parlament, pe drum strângându-se în jur de 25.000 de manifestanţi. 

Pe traseu au fost însoţiţi de cavalerie, iar la un moment dat caii s-au speriat din cauza zgomotelor şi au fost retraşi din mulţime. De asemenea, au existat îmbrânceli între jandarmi şi protestatari.

Citeşte şi: 

Presa internaţională scrie despre protestele de la Bucureşti şi din ţară

Proteste în Capitală şi în zeci de oraşe. Tensiuni între jandarmi şi manifestanţii din Bucureşti. Caii au devenit agitaţi din cauza zgomotului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite