Codrin Ştefănescu, despre întâlnirea lui Iohannis cu Trump: O vizită inutilă pentru România. E ca o plimbare scumpă şi fără rost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Stefanescu FOTO Mediafax
Codrin Stefanescu FOTO Mediafax

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a comentat pe Facebook vizita preşedintelui Klaus Iohannis în SUA, pe care o numeşte „scumpă şi fără rost”. Social-democratul subliniază că liderul de la Cotroveni nu este însoţit de nimeni din guvern şi că vizita vizita „e doar pentru el”.

„Klaus pleacā singur în America! Nu-l insoţeşte nimeni. Niciun ministru din guvern şi niciun om de afaceri român. Niciunul dintre cei cu care ne puteam lăuda sau negocia ceva pentru ţară. O vizită importantă care devine astfel inutilă pentru România. E ca o plimbare scumpă şi fără rost. E doar pentru el”, a afirmat Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis va ajunge marţi, la ora 21:00, ora României, la Casa Albă din Washington, unde va fi întâmpinat de preşedintele SUA, Donald Trump


Iohannis va discuta cu Trump despre ridicarea vizelor, subiect cu un impact major pentru români. „Doresc să pun situaţia pe masă. Lucrurile trebuie să se mişte“, a spus preşedintele Klaus Iohannis, la o întâlnire cu jurnaliştii, înainte de a pleca peste Ocean. Însă dincolo de discuţia politică dintre Iohannis şi Trump, Congresul SUA trebuie să decidă includerea României în programul Visa Waiver. În urmă cu doi ani, la precedenta vizită în SUA, Klaus Iohannis a avut mai multe întâlniri în Congres, unde a primit asigurări din partea senatorilor şi a membrilor Camerei Reprezentanţilor că vizele pentru România vor fi ridicate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite