Codrin Ştefănescu, atac la „blatistul” Ciolacu: A venit la TV să ne spună că e mai bine să-l pupi în fund pe Iohannis, decât să-l critici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu. FOTO Mediafax
Codrin Ştefănescu. FOTO Mediafax

Codrin Ştefănescu nu renunţă la limbajul care l-a făcut remarcat în viaţa politică şi îl atacă pe Marcel Ciolacu, despre care susţine că are o înţelegere cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Azi a fost Ciolacu la emisiune. Sā ne zicā ce lider providential a devenit intre timp. Si cā mai bine il pupi in fund pe Klaus, decât sā-l critici. Cā asa vrea electoratul PSD, nu voci tāioase gen Codrin, Teodorovici, Plesoianu sau Serban! Mai bine sā plece din partid toti nemulţumitii, doar academiştii secreţi conteazā! Pucistii de ieri, servitorii disciplinaţi ai Cotroceniului de azi. D-aia vā zic cā e musai sā ne recuperām partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu aşa!”, scrie Codrin Ştefănescu pe contul personal de Facebook.

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat amuzat duminică seara la România TV, pe tema scenariului ridicat de unii analişti care văd o posibilă înţelegere între PSD şi Cotroceni de schimbarea  a premierului pentru că preşedintele Klaus Iohannis nu l-ar mai vrea pe Ludovic Orban şef la Palatul Victoria.

Codrin Ştefănescu a anunţat de acum câteva săptămâni că îl va sprijini la congres pe Eugen Teodorovici, dacă fostul ministru de Finanţe va candida. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite