Codrin Ştefănescu: Aştept ca Liviu Dragnea, camaradul meu, să spună mai multe lucruri la comisia de control SRI, unde a şi spus că va fi audiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Stefanescu - FOTO Eduard Enea
Codrin Stefanescu - FOTO Eduard Enea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat la Realitatea TV că aşteaptă ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să dea explicaţii la Comisia de control al SRI cu privire la evenimentele organizate de Serviciu la care a participat.

"Dacă planează suspiciuni vizavi de un coleg din partid, atunci cu siguranţă acesta, indiferent de funcţie, trebuie să dea explicaţii publice, nu neapărat pentru Tăpălagă sau doamna Dogioiu, ci pentru noi în interiorul partidului şi pentru votanţii noştri, este un lucru foarte important. Eu sunt convins că va veni cu aceste explicaţii în spaţiul public. Aştept ca colegul nostru Liviu Dragnea, camaradul meu Liviu Dragnea, să spună mai multe lucruri la comisia de control SRI, unde a şi spus că va fi audiat şi că va lămuri foarte multe din aceste aspecte", a spus Codrin Ştefănescu. 

Preşedintele Comisie parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat marţi, după audierea fostului şef al SRI, George Maior, că acesta a confirmat faptul că mai multe persoane din conducerea unităţilor de forţă din România, de la unităţi de parchet, unităţi de poliţie, unităţi de informaţii, de instanţă, conducerea partidelor politice şi persoane din Guvern au participat la petreceri sau evenimente oficiale în sediile SRI, printre care Laura Codruţa Kovesi, Liviu Dragnea, Victor Ponta şi judecătoarea Livia Stanciu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite