Codrin Ştefănescu anunţă cinci nume care s-ar bate pe nominalizarea PSD pentru prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Mediafax
Foto Mediafax

Codrin Ştefănescu a declarat luni că în PSD se vorbşete despre cinci nume care ar concura pentru a obţine nominalizarea partidului pentru a candida la funcţia de preşedinte al României. Este vorba despre Olguţa Vasilescu, Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Eugen Teodorovici şi Gabriela Firea, informează Mediafax.

„Toată lumea din teritoriu, din judeţe, discută despre posibili candidaţi care pot întruni simpatia membrilor de partid, a electoratului şi a celor care ne votează. Este foarte important ca un candidat la prezidenţiale din partea PSD să obţină în primul rând sprijinul electorilor noştri. Sunt două condiţii: cei care vor să candideze la preşedinţie trebuie să-şi dorească acest lucru, să-şi asume această bătălie, care nu va fi uşoară. Bătălia se va da cu presiuni, cu dosare pe fiecare, vor fi vânaţi în mod clar. Partidul, în ansamblu, prin delegaţii de la congres, să spună da, această persoană reprezintă pe noi toţi şi pentru el ne vom bate în această campanie. Aceste două condiţii trebuie îndeplinite", a declarat Codrin Ştefănescu pentru Mediafax.

Fostul secretar general al PSD a anunţat că Olguţa Vasilescu, Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Eugen Teodorovici sau Gabriela Firea ar putea ajunge să fie nominalizaţi pentru a candida la prezidenţialele din această toamnă. Ştefănescu este de părere că oricare dintre cei cinci ar ajunge în turul doi al alegerilor.

„Degeaba apare Firea în sondaje foarte bine sau Şerban Nicolae, sau Olguţa sau Teodorovici, Pleşoianu, dacă ei nu-şi doresc această poziţie. Ce se discută în partid este una, pulsul pe care simţim cu toţii este alta. Eu am dat o listă cu oameni care cu siguranţă ar face o imagine foarte bună şi o poziţie foarte bună în turul doi. Nu-mi pun problema că n-ar intra în turul doi, îmi pun problema ce vor face în turul doi", a spus Ştefănescu.

Citeşte şi:

Codrin Ştefănescu dezvăluie că Dragnea nu se uită la TV în puşcărie din cauza trădărilor din PSD: „Îşi duce crucea până la capăt. E deţinut politic”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite