Codrin Ştefănescu: În acest an România va avea un preşedinte care va fi român, neafiliat intereselor de grup străine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu. FOTO Eduard Enea
Codrin Ştefănescu. FOTO Eduard Enea

secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că noul preşedinte al României va fi unul „român“ şi „neafiliat intereselor străine“, fără a preciza dacă PSD şi ALDE vor avea sau nu candidat comun.

„Marele anunţ este că coaliţia PSD-ALDE va da preşedintele României şi vom scăpa de acest coşmar numit Klaus Iohannis. Noi am terminat analizele de făcut şi va trebui să discutăm în coaliţie“, a declarat Codrin Ştefănescu la România TV.  

Ulterior, acesta a dat detalii despre cum va arăta acest nou şef al statului. „Indiferent de variantă - varianta că mergem cu un candidat comun din partea coaliţiei sau cu doi candidaţi din partea PSD şi ALDE acelaşi va fi rezultatul: în acest an România va avea un preşedinte care va fi român, patriot, iubitor de ţară, neafiliat intereselor de grup străine, un om care întotdeauna să susţină libertăţile cetăţeneşti, un om care să nu fi jucat cu statul paralel, adică un om care să ţină la ţara lui. Noi garantăm lucrul acesta“, a completat secretarul general al PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite