Coaliţia PSD-ALDE şi-a mai inventat un duşman: SPP-ul condus de Lucian Pahonţu

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vă reamintesc, stimaţi cititori, că în ultima decadă din luna septembrie a anului 2010, fostul preşedinte al României Traian Băsescu s-a supărat cumplit pe angajaţii Poliţiei şi ai Jandarmeriei. Fiindcă aceştia îl huiduiseră şi l-au jignit în toate felurile după ce s-a luat decizia dureroaselor amputări salariale.

A căror justificare reală nu a fost nici până astăzi lămurită de nici o comisie parlamentară pentru simplul motiv că nevoile şi necazurile oamenilor simpli nu interesează în România de azi pe nimeni. Nici pe atât de gălăgioşii parlamentari Liviu Pleşoianu, Claudiu Manda şi Oana Florea, nici pe Liviu Dragnea sau Călin Popescu-Tăriceanu.

Pe ei îi preocupă invenţia, marota numită Statul paralel care le furnizează muniţie de luptă împotriva justiţiei şi preşedintelui Klaus Iohannis.

Spre a-şi manifesta supărarea, dar şi pentru a mai da o lovitură de imagine, preşedintele Băsescu a făcut atunci cu mare tam-tam anunţul că renunţă la serviciile oferite de cele două instituţii mai sus-numite. Într-un mod similar se comportă în primele zile de la învestirea în funcţia de prim-ministru doamna Viorica Vasilica Dăncilă. A renunţat la SPP. Nu, nu pentru a arăta că e populară, că e Viorica Fără Frică, ci pentru a da curs ordinelor primite de la şeful ei de partid, dl.Liviu Nicolae Dragnea. Care, în ziua în care a ticluit debarcarea guvernului condus de dl.Mihai Tudose, a scos pe gură o poveste cam fără cap şi fără coadă prin care punea toate relele din PSD, dar şi ceea ce i se întâmplă lui în cârca şefului SPP, dl. Lucian Pahonţu. Reamintesc că SPP se află în directa subordonare a CSAT al cărui preşedinte este dl. Klaus Iohannis. Înţelegeţi, vă rog, stimaţi cititori, unde se îndrepta, de fapt, glonţul.

Doamna Viorica Vasilica Dăncilă crede sus şi tare în solidaritatea echipei aflate la guvernare. Drept pentru care le-a cerut colegilor domnie-sale din guvern să îi urmeze valorosul exemplu, de o nepreţuită importanţă teoretică şi practică. Puţin contează că d-na Dăncilă este vicepreşedintele CSAT. Neimportant e şi faptul că nimeni, niciodată nu a produs nici măcar o singură dovadă care să probeze cine ştie ce activităţi ilicite ale SPP ori ale domnului Pahonţu. Domnul Dragnea a spus doar că are informaţii de la vicepremierul Paul Stănescu care, din câte se pare, a auzit şi el ceva de la un cumătru de-al domniei sale. Nu ştiu dacă informaţiile au fost su nu obţinute la un pahar prelungit de zaibăr. Sigur sunt doar de faptul că s-a pus instantaneu în funcţiune maşinăria de propagandă a Puterii. Prima misiune fiindu-i încredinţată pestlenţilenţialei emisiuni România 9 a lui Ionuţ Cristache de pe TVR 1.Cu sociologul de partid, experimentat în prostituate, Marius Pieleanu utilizat drept vârf de lance.

A mai intrat pe fir doamna Alina Mungiu-Pippidi care a trimis o scrisoare de cucoană alarmată, descinsă parcă din     elegramele  d-lui Claudiu Manda, scrisoare în care pretinde că ar avea informaţii în conformitate cu care în sânul SPP s-ar fi creat ceva asemănător unui nou serviciu secret. S-a mai făcut auzită şi nepreţuita voce a veşnic alarmatului domn Călin Popescu-Tăriceanu care a cerut urgenta depolitizare a SPP prin trecerea acestuia in subordinea Ministerului de Interne. Depolitizat cu totul de când e condus de d-na Carmen Dan.Semn nu doar că monstruoasa coaliţie PSD-ALDE şi-a mai inventat un duşman, ci şi că asaltul lor împotriva tuturor instituţiilor Statului a intrat în etapa finală. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite