Coaliţia PSD-ALDE împotriva României şi a românilor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reîntoarcerea din vacanţă, vacanţă petrecută în cel mai social-democrat cu putinţă, a lui Liviu Nicolae Dragnea şi iminenţa începerii unei noi sesiuni parlamentare în care,  vrea-nu vrea, guvernul se vede obligat să dea ochi cu Opoziţia, dar şi să prezinte proiectul de buget oricum întârziat pe anul 2019, explică de ce în săptămâna ce se încheie România a semănat cu o ţară asediată.

O ţară supusă unui asalt de vorbe mincinoase. Agresată de o propagandă agresivă, proastă, ineptă. Care nici nu putea să fie altfel având în vedere slaba calitate a celor pe care PSD-ALDE ni-i prezintă drept vectori de imagine. În fapt, o adunătură de persoane precar calificate, tupeiste  care îşi închipuie că ar putea să ne mai prezinte la infinit negrul drept alb, minciuna drept adevăr, înfrângerile drept victorii.

A ieşit la înaintare din ce în ce mai jalnicul ministru al Justiţiei, insul pe numele Toader Tudorel, care în cei doi ani de când face parte din guvernul României a trimis în derizoriu nu doar Universitatea ieşeană, nu numai funcţia de rector, ci chiar titlul de profesor universitar. Astfel de profesori vă doriţi, doamnă Ecaterina Andronescu, cu astfel de indivizi la catedră credeţi că veţi puteţi atrage studenţi străini în universităţile din România, dumneavoastră însevă vă simţiţi confortabil stând la şedinţele de guvern alături de un specimen de care se dezic foştii studenţi ai Universităţii ieşene? Doar spre a rămâne în graţiile lui Dragnea şi ale pesedeilor, Tudorel Toader îl ameninţă pe preşedinte cu marioneta intens politizată numită Curte Constituţională şi aceasta condusă de un alt personaj care nu ştiu cum se face că deţine şi el titlul de prof.univ.dr., dă înapoi şi puţin îi pasă în faţa ravagiilor comise de legea recursului compensatoriu, vrea să îl vadă demis, în numele unei vendete personale pe procurorul general Augustin Lazăr şi înscăunată la şefia DNA pe o insă pe nume Adina Florea.

S-a evidenţiat printr-o nouă şi îngrijorătoare criză de furie  insul pe nume Pleşoianu Liviu. Care s-a dat în stambă atunci când preşedintele României a dezvăluit natura fascistoidă a partidului din care respectivul face parte. Preşedintele Iohannis a avut dreptate  luni seară când  a spus că felul în care acţionează PSD nu poate să nu amintească de tehnicile şi strategiile de acumulare a puterii de care au uzat naţional-socialiştii germani.

 L-am văzut în transă, debitând verzi şi uscate, manifestându-se în ipostaze care îl situează clar în vecinătatea demenţei, informându-ne sfidător că guvernanţii nu au de gând să modifice o iotă din aşa-numita Lege a lăcomiei pe condamnatul Vâlcov Darius. Care a declarat cu seninătate că nu deţine conturi în bancă şi nici card de salariu. Aceasta în pofida averii sale colosale  dobândită prin hoţie la drumul mare. Vâlcov nu face nici un secret din faptul că intenţionează să devină guvernator al Băncii Naţionale. Şi totul doar  pentru a-şi băga braţele murdare adânc în banii ţării, în rezerva valutară, spre a putea tipări monedă şi a mai da o vreme iluzii populaţiei că oficial ne merge bine şi că viitorul ţării ar fi asigurat. Când se vede cu ochiul liber că România se îndreaptă spre dezastru.

Încă din ianuarie 2017 când a preluat puterea coaliţia PSD-ALDE nu a făcut nici un secret din faptul că puţin îi pasă de lege, de apartenenţa la UE a ţării. Că va călca în picioare tot ceea ce înseamnă dreptate, onoare, ordine constituţională, respect pentru justiţie, pentru stabilitatea economică a ţării doar spre a-şi duce la îndeplinire planul. Acela de a se perpetua la putere. Săptămâna pe cale să se încheie, una dintre cele mai agitate din lunile din urmă arată că guvernanţii nu cedează. Că îşi continuă lupta împotriva României. Şi a românilor.

Comentariu apărut concomitent pe site-ul contributors. ro şi pe blogurile adevărul.ro  

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite