Coaliţia pentru Modernizarea României, condusă de Cumpănaşu, prima organizaţie neguvernamentală cu care s-a întâlnit premierul

Coaliţia pentru Modernizarea României, condusă de Cumpănaşu, prima organizaţie neguvernamentală cu care s-a întâlnit premierul

Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit, luni, la Palatul Victoria, cu reprezentanţi ai Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, condusă de Alexandru Cumpănaşu, fiind prima întâlnire a lui Grindeanu cu o organizaţie neguvernamentală în calitate de prim-ministru.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Discuţiile de astăzi au fost axate asupra absorbţiei fondurilor europene şi modalităţi de îmbunătăţire a acestui proces, context în care ministrul delegat Mihaela Toader a prezentat calendarul de lucru pentru perioada următoare. De asemenea, ministrul Educaţiei Naţionale, Pavel Năstase, a prezentat viziunea Guvernului privind dezvoltarea Educaţiei şi Cercetării, domenii prioritare ale acestui Executiv”, se precizează îmtr-un comunicat al Guvernului dat publicităţii după întâlnire.

Conform sursei citate, discuţiile au vizat şi aspecte legate de transparenţa şi eficacitatea administraţiei publice, exploatarea resurselor energetice şi naturale, noul proiect al legii salarizării unitare, IT&C, premierul subliniind că toate aceste domenii prioritare pentru Guvern trebuie abordate din perspectiva interesului naţional şi a binelui public.

Şeful Executivului a încurajat continuarea cooperării prin întâlniri periodice între membrii Coaliţiei cu miniştri şi echipe de specialişti din ministere pentru a identifica împreună cele mai bune soluţii pentru fiecare domeniu prioritar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările