Antonescu, despre consultările privind pactul de coabitare: Deci nu putem spune că ne plictisim în ţara asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Crin Antonescu FOTO Reuters
Preşedintele PNL, Crin Antonescu FOTO Reuters

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a ironizat declanşarea mecanismului de consultare cu privire la acordul de colaborare dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta.

După ce preşedintele Traian Băsescu a admis, săptămâna trecută, că se gândeşte să denunţe pactul de coabitare semnat cu premierul Victor Ponta, luni seară, liderul de la Cotroceni a luat o decizie finală: declanşarea mecanismului de consultare prevăzut în document.

Potrivit preşedintelui, comisiile formate din membri desemnaţi să îi reprezinte pe cei doi lideri se reunesc marţi, la Palatul Cotroceni.

 La rândul lui, Victor Ponta a anunţat că îi va trimite la consultări pe ministrul de Externe Titus Corlăţean şi pe ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, în condiţiile în care temele dezbătute sunt legate de prevederile pactului referitoare la politica externă, respectiv la independenţa Justiţiei.

La rândul lui, Crin Antonescu a comentat anunţul făcut de preşedintele Băsescu, după ce jurnaliştii l-au lămurit despre ce este vorba.

„Eu nu ştiu ce scrie acolo, i-am spus (n.r.: premierului Victor Ponta) să nu-l semneze o dată, de două ori, de trei ori, n-a înţeles, am terminat!“, a afirmat Crin Antonescu. „Deci nu putem spune că ne plictisim în ţara asta. Bine că n-am plecat când eram tânăr“,  a adăugat el.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite