Clotilde Armand susţine că procurorii DNA au deschis un nou dosar penal legat de activitatea fostului primar al Sectorului 1 şi a administraţiei PSD

Clotilde Armand susţine că procurorii DNA au deschis un nou dosar penal legat de activitatea fostului primar al Sectorului 1 şi a administraţiei PSD

clotilde armand foto inquam photos george calinclotilde armand foto inquam photos george calin

Primarul USRPLUS al Sectorului 1 Clotilde Armand susţine că procurorii DNA au deschis un nou dosar penal legat de activitatea fostului primar al Sectorului 1 şi a administraţiei PSD, vizate fiind contracte de publicitate pentru ”o machetă de spital”.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Procurorii DNA au deschis un nou dosar penal legat de activitatea fostului primar al Sectorului 1 şi a administraţiei PSD. Este vorba despre modul în care o companie înfiinţată de fostul primar & angajaţii primăriei au încheiat, printre altele, contracte de sute de mii de euro cu principalele televiziuni de ştiri şi cu mai multe site-uri apropiate de PSD pentru a face publicitate unei machete de spital”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea susţine că urmărirea penală are loc pentru trafic de influenţă, abuz în serviciu, fals şi constituire de grup infracţional organizat.

 
”De asta sunt unii pesedişti atât de disperaţi şi vor să ne demită. Pentru că nu mai curg banii cetăţenilor către televiziunile şi firmele lor de casă”, conchide primarul sectorului 1.

CNA a decis, în august 2020, interzicerea reclamei ”Spitalul de urgenţă”, difuzată la mai multe televiziuni, considerând că nu informează corect şi induce în eroare privitorul, întrucât, în realitate, spitalul respectiv nu există, ci este prezentată doar macheta acestuia. Este doar la stadiul de proiect, iar spotul induce privitorilor ideea că spitalul este deja funcţional, potrivit argumentelor forului, a fost concluzia CNA, potrivit paginademedia.ro.
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările