Clotilde Armand s-a făcut de râs: a acuzat că România a pierdut un portal de 12 milioane de euro. De fapt, costa 12 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand, europarlamentar USR
Clotilde Armand, europarlamentar USR

Preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaş, susţine că domeniul online despre care Clotilde Armand a scris că a valorat 12 milioane de euro ar fi costat, de fapt, doar 12 euro.

„Poziţia doamnei este greşită, pentru că un domeniu nu costă 12 milioane de euro, costă 12 euro, deci de un milion de ori mai puţin. Platforma e-romania, care este închisă, este scoasă din priză la propriu, e un proiect eşuat care nu are de-a face în niciun fel cu actuala guvernare, nici măcar cu ultimele guvernări. Este un proiect de mult eşuat, scos din priză acum ca să nu mai consume curentul degeaba, ca să mă exprim pe înţelesul tuturor. Deci domeniul în sine nu are cum să coste 12 milioane de euro, nici vorbă”, spune Sabin Sărmaş, preşedintele Autorităţii petru Digitalizarea României.

Cât despre „băieţii deştepţi” despre care Clotilde Armand a spus că au cumpărat domeniul, preşedintele ADR a spus că acesta poate fi achiziţionat de oricine, iar Autoritatea nu este interesată să îl recupereze, întrucât era destinat unui poriect eşuat.

„Vreau să vă spun că, fiind un proiect care nu mai funcţionează, nici măcar, chiar dacă e vorba de doar 12 euro, nici măcar cumpărarea domeniului nu ştiu dacă avea bază legală, dacă mă întrebaţi. Odată ce cumpărai un domeniu sau prelungeai rezervarea lui în condiţiile în care nu mai mergea. Dacă ştiu corect, tot doamna Armand a ieşit cu o declaraţie că acest proiect „e-romania” consumă bani degeaba şi trebuie scos din priză. L-am scos din priză, acum nu e bine că nu am cumpărat domeniul. Păi cum e bine? Şi prima dată v-am spus, sunt frânturi de logică în domeniul IT, grave”, spune Sărmaş.

Clotilde Armand a scris într-o postare pe Facebook că domeniul online portaleromania.ro a expirat şi România a pierdut banii investiţi.

„Haideţi să vă explic cum a pierdut statul român astăzi 12 milioane de euro. (…) Domeniul www.portaleromania.ro, plătit de români cu 12 milioane de euro, a expirat astăzi şi între timp a fost cumpărat de nişte baieţi deştepţi care îl vor folosi sigur să-şi ia o recompensă frumoasă”, a scris europarlamentarul pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite