Clotilde Armand acuză Poliţia Locală Sector 1 că o urmăreşte: „Vor pleca toţi angajaţii care fac poliţie politică!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand - FOTO Eduard Enea
Clotilde Armand - FOTO Eduard Enea

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, acuză Poliţia Locală că o urmăreşte în continuare şi anunţă că din această instituţievor pleca oameni.

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Clotilde Armand, spune că este în continuare urmărită de Poliţia Locală, chiar dacă l-a demis marţi pe şeful acestei instituţii.

„Constat că responsabilii din Poliţia locală continuă să mă urmărească şi să-şi folosească funcţia publică pentru a face poliţie politică. L-am demis ieri pe şeful poliţiei locale Sector 1. Astăzi vor pleca din poliţia locală toţi angajaţii care au făcut şi fac poliţie politică. De la primul la ultimul. Şi începem curăţenia cu departamentul de monitorizare”, scrie primarul Sectorului 1.

Clotilde Armand lămureşte şi problema consilierului local, după ce a apărut în spaţiul public informaţia că l-a numit în funcţie pe Daniel Doboş, acuzat de comiterea a două crime.

„Nu este consilierul meu, nu a fost şi nu va fi. Fiţi foarte atenţi: Tot ce aţi citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news.”

După depunerea jurământului şi preluarea funcţiei de primar, Clotilde Armand a precizat că noua echipă de la Primăria Sectorului 1 se va ghida după trei principii: „stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei”.

„Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni. Românii vor să vadă că taxele şi impozitele lor ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă ale unor partide. Cetăţenii vor să vadă că primăria lucrează pentru ei şi nu invers. Vom face un audit. Facem acest lucru pentru a ştii de unde începem şi unde ne situăm. O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei. Am încredere că există oameni de bună credinţă în această instituţie care vor lucra alături de mine şi de echipa mea. Împreună învingem şi împreună reconstruim sectorul 1”, a completat Armand.

Citeşte şi:

Clotilde Armand dezvăluie câţi bani au fost plătiţi pentru spotul cu Spitalul de Urgenţă, interzis de CNA. Câte zeci de mii de euro au luat televiziunile şi site-urile

Ce a găsit Clotilde Armand în birou după prima sa zi la Primăria Sectorului 1: Gaură de 700 de milioane de lei şi un baston de poliţist

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite