Clotilde Armand l-a surprins pe Vasile Blaga blocând cu maşina o bandă de circulaţie FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga a blocat o stradă din Domenii FOTO: Facebook Clotilde Armand
Vasile Blaga a blocat o stradă din Domenii FOTO: Facebook Clotilde Armand

Clotilde Armand (USR) îl acuză pe colegul său din Parlamentul European Vasile Blaga (PNL) de faptul că a blocat o bandă de circulaţie în Bucureşti, după ce şi-a lăsat maşina, un BMW, pe banda dreaptă.

Europarlamentara Clotilde Armand a publicat sâmbătă, pe contul ei de Facebook, două fotografii, una cu maşina oprită şi o alta în care o persoană care seamănă vizibil cu Vasile Blaga se apropie de limuzină.

„Iată-l pe dl Vasile Blaga blocând cu maşina banda dreaptă de circulaţie în Piaţa Domenii... Voiam doar să-i transmit că dacă eşti eurodeputat nu înseamnă că regulile nu se aplică. E o chestiune de bun simţ elementar. Pentru că din cauza lui se circula în zonă pe o singură bandă. Fostul şef de la MAI ar trebui să ştie asta”, a scris  Clotide Armand, citată de Hotnews.

 Blaga a blocat cu maşina o bandă de circulaţie din Piaţa Domenii FOTO Facebook Clotilde Armand

Politiciană, manager şi activistă civică română de origine franceză, Clotilde Marie Brigitte Armand a fost candidată a Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) la primăria Sectorului 1 al Bucureştiului la alegerile locale din 2016 şi consilier municipal în Sectorul 1 din Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite