Clotilde Armand, jignită de un consilier PMP: Eşti o maimuţă, un cimpanzeu. Replica lui Clotilde: Aceste animale au o inteligenţă mai mare decât a lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Goncea, fost preşedinte UNPR Sector 1, în prezent consilier local PMP (ca urmare a fuziunii dintre PMP şi UNPR), a jignit-o pe Clotilde Armand în ultima şedinţă a Consiliului Local. Franţuzoaica l-a acuzat de corupţie, apoi i-a replicat cu umor: „comparaţia nu este tocmai cea mai potrivită pentru el“.

În şedinţa de săptămâna aceasta a Consiliul Local Sector 1, Clotilde Armand, consilier USR, s-a opus ca suma de 10 milioane de euro să fie relocată de la investiţii  la reperaţii şcoli, spunând că este doar o formă mascată de corupţie, întrucât şcolile din sector sunt în regulă.

„Sunt în stare să distrug toată mafia politică, ca să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat până acum în ţara asta“,  a spus Clotilde Armand în şedinţă, potrivit cancan.ro. 

„Pe cine distrugi tu? Nu sunteţi în stare de nimic, nu aveţi nimic în spate, voi nu existaţi, cimpanzeule, maimuţo“, a fost replica jignitoare a consilierului PMP Liviu Goncea, cel care votează alături de majoritatea PSD din Consiliu.

Clotilde Armand i-a răspuns pe Facebook: „Îmi plac animalele. Era mai bine dacă mă făcea leoaică sau tigresă. Aceste animale au o inteligenţă mai mare decât a lui. Acest domn are afaceri dubioase şi să ştie un lucru: nu mă supăr pe lipsa lui de vocabular, dar mă supăr pe corupţie şi pe lipsa de transparenţă, iar aici vom merge până la capăt“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite