Claudiu Năsui cere explicaţii despre „neruşinaţii“ care au urmărit pe gratis concertul lui Bon Jovi de la Parlament. Barna: Coţcărie clasică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul USR Claudiu Năsui a anunţat marţi că a trimis trei solicitări, la Camera Deputaţilor, Senat şi Curtea Constituţională pentru a afla cine au fost persoanele care au intrat duminică seară în curtea Palatului Parlamentului pentru a urmări gratis concertul lui Bon Jovi din Piaţa Constituţiei precum şi cine le-a permis acestora accesul, în condiţiile în care duminica este zi nelucrătoare.

„Pe principiu cine împarte parte îşi face, dacă ai pile, ai acces gratis la concert. Hai să aflăm cine sunt neruşinaţii care au profitat de accesul în parlament ca să vadă un concert de pe peluza parlamentului. Am văzut cu toţii pozele şi filmuleţele cu angajaţii parlamentului care au venit la Parlament deşi duminica este zi nelucrătoare. Motivul? Au vrut să vadă concertul Bon Jovi dintr-un loc premium şi fără să plătească un leu. Că doar nu au pile degeaba. În contextul în care un bilet pe aceeaşi peluză costa între 600 şi 2.500 de lei, sute de oportunişti au profitat de sistemul de cunoştinţe şi au intrat pe la intrările oficiale ale diverselor instituţii de stat”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook.

Deputatul a mai menţionat că acţiunea a fost una premeditată şi că „piloşii” s-au asigurat din timp că vor avea loc în faţă la concert. Astfel, Claudiu Nasui explică că a trimis trei interpelări, la Camera Deputaţilor, Senar şi CCR.

„Se pare că acest lucru a fost şi premeditat: când organizatorii au încercat să închirieze prin contract şi acest spaţiu, cererea le-a fost respinsă imediat, fără un motiv explicit. Practic, piloşii s-au asigurat că au loc în faţă, în timp ce oamenii de rând au plătit bilete, cum este şi cinstit să o facă.

Astăzi am trimis trei interpelări pentru a afla cine a profitat de acest spaţiu: una la camera deputaţilor, una la senat şi una la CCR, având în vedere că ei sunt cei care trebuie să aprobe accesul oricui nu are legitimaţie, prin liste trimise în prealabil. Astfel, vom afla şi noi cine sunt cei care cunosc pe cine trebuie”, a mai scris Năsui.

Acesta preczează că în interpelările sale a întrebat despre hotărârea de birou permanent care a stabilit accesul, despre lista persoanelor care a intrat precum şi despre motivul pentru care s-a venit duminică la muncă.

O poziţie a luat aseară şi preşedintele USR, Dan Barna, care a spus despre cei care au beneficiat de acces gratuit pe pajitea Parlamentului că reprezintă „cultura de mică ciupeală” care „ţine pe loc” România.

„Această cultură de mică ciupeală este exact mentalitatea care ne ţine pe loc. E o coţcărie clasică. Cam ce cultură organizaţională ar putea fi în Parlament dacă până nu demult Liviu Dragnea conducea Camera Deputaţilor?” a mai adăugat Barna aseară într-o intervenţie la Digi24.

Vezi şi: VIDEO Fripturism de Casa Poporului. Parlamentari, rude şi vecini, spectatori gratis la concertul lui Bon Jovi

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite