CJ Ilfov: „Avem în pregătire proiecte de 173 de milioane de euro“. Care sunt cele mai mari proiecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov. FOTO Dorin Constanda
Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov. FOTO Dorin Constanda

Consiliul Judeţean Ilfov a anunţat că are în pregătire opt proiecte cu o valoare totală de 173 de euro. De asemenea, reprezentanţii instituţiei menţionează faptul că rămâne o prioritatea atragerea de fonduri europene şi în următorul an

„Finanţări europene, cât pentru 100 de ani din venituri proprii! Proiecte de peste 563 de milioane de euro, atrase de Consiliul Judeţean Ilfov Accesarea fondurilor europene a fost pentru Consiliul Judeţean Ilfov cea mai importantă modalitate de a-şi mări bugetul de investiţii.  A fost calea de dezvoltare economică, în condiţiile în care bugetul de investiţii al instituţiei a fost anul trecut de aproape 46 de milioane de euro.  Cele 40 de proiecte depuse din 2012, până în prezent, vizează domenii precum infrastructura, sănătatea, serviciile sociale“, se arată într-o postare de pe site-ul instituţiei conduse de Marian Petrache, vicepreşedinte al PNL. 

De asemenea, CJ Ilfov anunţă că are în pregătire proiecte de 173 de milioane de euro, cele mai mari fiind: Nodul intermodal Bucureşti-Ilfov (80 milioane de euro); Sistemul de management integrat al deşeurilor (50 de milioane de euro şi Măgurele Science Park (35 de milioane de euro).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite