Ciucu, către Firea: Bucureştiul e plin de gropi pentru că Administraţia Străzilor este în disoluţie, angajaţii nu mai fac nimic aşteptând să fie daţi afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierul general PNL Ciprian Ciucu răspunde atacului Gabrielei Firea, acuzând-o din nou de minciună.
Consilierul general PNL Ciprian Ciucu răspunde atacului Gabrielei Firea, acuzând-o din nou de minciună.

Consilierul PNL Ciprian Ciucu a reacţionat, miercuri, la atacul lansat de Gabriela Firea, potrivit căruia unul dintre motivele pentru care străzile Bucureştiului sunt pline de gropi ar fi că proiectele PMB sunt blocate de consilierii PNL. În replică, Ciucu a anunţat că „Administraţia Străzilor” este în disoluţie, angajaţii aşteptând să fie preluaţi de companii care nu sunt funcţionale, dar care au fost capitalizate cu banii de infrastructură.

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu a reacţionat miercuri la atacul lansat de Gabriela Firea, anunţând, printr-o postare pe Facebook, că primarul general „minte” când spune că străzile Bucureştiului au gropi din cauza PNL-ului care votează împotriva proiectelor.

„PNL are doar opt consilieri generali, din 55. USR mai are 15, deci opoziţia are 23 iar puterea PSD+ALDE+PMP are 32.  Votul de acum două săptămâni la care se referă şi l-a trecut, cu majoritate simplă, chiar dacă noi am votat împotrivă. Deci minte! Şi chiar dacă nu-i trecea, nu făcea ea în două săptămâni ce n-a făcut în doi ani”, a explicat acesta.

Ciprian Ciucu a declarat că Administraţia Străzilor este în disoluţie şi că „angajaţii nu mai fac nimic aşteptând să fie daţi afară sau preluaţi de trei dintre companii” (n.red.- companiile municipale înfiinţate de Gabriela Firea). Acesta o acuză pe Gabriela Firea că ar fi capitalizat companiile municipale, înfiinţate anul trecut, din investiţiile nerealizate în infrastructura Capitalei.

„Cu un an în urmă a înfiinţat firmele, între timp le-a capitalizat cu 200 milioane de euro (!!!) şi le-a populat cu apropiaţi, puşi în funcţii de directori şi prin consiliile de admnistraţie. Banii, cei 200 de milioane de euro, i-a luat de la investiţiile nerealizate, o parte dintre acestea fiind lucrări de infrastructură rutieră. Bucureştiul e plin de gropi pentru că Administraţia Strazilor este în disoluţie, angajaţii nu mai fac nimic aşteptând să fie daţi afară iar o parte preluaţi de trei dintre companii. Companiile nu sunt funcţionale, este exact aşa cum am prevăzut, n-au fost în stare să le capaciteze. N-au suficienţi ingineri, muncitori, utilaje. Să capacitezi o companie de construcţii este mai dificil decât să deschizi un SRL în Voluntari. Dacă ar fi prioritizat lucrările şi dat drumul la proceduri de atribuire din timp, acum deja n-am mai fi avut cratere pe bulevarde. Acestea sunt motivele pentru care Bucureştiul este şi va rămâne plin de gropi şi toate, absolut toate, i se datorează primarului general şi echipei sale!”, a precizat consilierul PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite