Ciucă: Performanţele extraordinare ale sportivilor noştri ne dau speranţă în capacitatea românilor de a-şi demonstra potenţialul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă FOTO Guvernul României
Nicolae Ciucă FOTO Guvernul României

Performanţele extraordinare ale sportivilor noştri ne dau speranţă în capacitatea românilor de a-şi demonstra potenţialul, afirmă prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă după ce s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

„Performanţele extraordinare ale sportivilor noştri ne dau speranţă în capacitatea românilor de a-şi demonstra potenţialul. Entuziasmul de acum, generat de aurul câştigat de două ori la Mondiale de David Popovici, este o resursă de inspiraţie şi motivare a copiilor şi tinerilor noştri. Guvernul României va face toate eforturile pentru a susţine performanţa, a recunoaşte meritele sportivilor şi a le crea infrastructura necesară pregătirii la nivel înalt. Alături de COSR şi Federaţii, Ministerul Sportului se va implica cu toate resursele în  eforturile de relansare a dorinţei tinerei generaţii de a străluci la competiţiile europene şi internaţionale”, a transmis premierul Nicolae-Ionel Ciucă, în cadrul întâlnirii.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a reconfirmat angajamentul Guvernului de furniza finanţările necesare pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de Vară, de la Paris.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite