Ciucă: Nu sunt membru cu vechime, nu am experienţă politică şi nici nu vreau să par ce nu sunt, dar niciodată nu mă voi lăsa luat prizonier de grupurile din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / George Calin
Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / George Calin

Prim-ministrul Nicolae Ciucă, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, a precizat, în discursul său pentru poziţia de numărul unu din partid, faptul că nu va permite să fie luat prizonier de grupurile din formaţiune, după ce Dan Motreanu, liderul PNL Giurgiu, a subliniat că există acest pericol, iar unii foşti preşedinţi au reuşit să evite acest lucru, dar alţii nu.

„Forţa partidului e dată de primari, de consilieri, de preşedinţii de CJ, de senatori şi deputaţi, dar mai ales de toţii membrii PNL. E adevărat, nu sunt membru cu vechime în politică, nu am experienţă politică şi nici nu vreau să par ce nu sunt, dar niciodată nu mă voi lăsa prizonier”, a declarat Nicolae Ciucă, candidat pentru şefia, într-un răspuns la avertismentul colegului Dan Motreanu, de a evita susţinerea unor bisericuţe din PNL. 

„Sunt pregătit să-mi asum această funcţie pentru că am încredere în experienţa dumneavoastră”, a completat premierul Nicolae Ciucă, referindu-se la experienţa prim-vicepreşedinţilor şi a lui Dan Motreaunu. Mai mult, liderul de la Palatul Victoria a subliniat că PNL şi el vor lua măsurile potrivite pentru români, astfel încât să existe o stăvilire a impactului creşterilor preţurilor la alimente şi carburant. 

Anterior, Dan Motreanu, şef al PNL Giurgiu (una din cele mai performante filiale) şi susţinător al moţiunii Ciucă, îl avertizase pe Ciucă: „Trebuie să ştim clar că PNL a avut atât lideri cu carieră politică pronunţată, dar şi cu carieră administrativă”, a declarat Dan Motreanu, care a avertizat că mereu a existat pericolul atragerii şefului formaţiunii de către diferite grupuri din partid. Motreanu a dat exemplele lui Theodor Stolojan şi Klaus Iohannis care au reuşit să menţină un PNL în echilibru. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite