Ciucă, la Liga Aleşilor Locali: Sunteţi şi v-aţi asumat prima linie a accelerării şi desăvârşirii celei de-a doua modernizări a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciuc şi o parte dintre liderii partidului FOTO Inquam Photos / George Calin
Nicolae Ciuc şi o parte dintre liderii partidului FOTO Inquam Photos / George Calin

Nicolae Ciucă le-a transmis primarilor şi şefilor de CJ ai PNL, prezenţi la Liga Aleşilor Locali, toată aprecierea pentru faptul că prin aceştia a avut loc asumare „accelerării şi desăvârşirii celei de-a doua modernizări a României”

„Dumneavoastră reprezentanţi cele mai performante administraţii locale. Am avut posibilitatea să merg în teritoriu în o serie de municipii şi localităţi. Am fost acolo unde într-adevăr se face performanţă şi se administrează cum se cuvine”, a afirmat Nicolae Ciucă la Liga Aleşilor Locali. 

„Sunteţi modele de performanţă administrativă şi politică. Am două mesaje: primul al deschiderii pentru soluţiile care vin din partea dumneavoastră. Al doilea este deschiderea pentru capacitatea dvs de a administra şi a derula proiecte. Succesele din administraţie s-au convertit în încredere în aleşii liberali”, a completat premierul. 

Şeful Guvernului a punctat şi rolul istoric al PN: „Liberalii s-au identificat cu întemeierea şi zidirea ţării.  Dumneavoastră sunteţi şi v-aţi asumat prima linie a accelerării şi desăvârşirii celei de-a doua modernizări a României”, a mai afirmat premierul.  

Liderul Guvernului a vorbit despre necesitatea descentralizării, dar şi despre nevoia de a exista o pregătire a oamenilor de administraţie în partid.  „Vrem să facem în PNL o şcoală a administraţiei locale” a mai subliniat Nicolae Ciucă. 

„Faptul că suntem la guvernare, că preşedintele României provine din PNL, vi se datorează dumneavoastră, primarilor PNL„, a conchis Nicolae Ciucă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite