Ciucă, despre relaxările de Sărbători: „Vom face în aşa fel încât să existe posibilitatea ca oamenii să circule”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, referitor la perioada Sărbătorilor, că Guvernul va lua măsuri pentru a se evita aglomeraţiile în magazine şi le va oferi oamenilor posibilitatea de a circula. Prim-ministrul a confirmat că se ia în calcul şi renunţarea la masca de protecţie, în zonele care nu sunt aglomerate, o decizie în acest sens urmând să fie luată miercuri, în şedinţa de Guvern.

Premierul a afirmat că autorităţile „vor face în aşa fel încât să se evite aglomeraţiile din magazine, să existe posibilitatea ca oamenii să circule”. 

Despre posibilitatea renunţării la purtarea măştii de protecţie în zonele care nu sunt aglomerate, prim-ministrul Nicolae Ciucă a spus: „Analizăm şi această posibilitate”. 

„Sunt luate în calcul toate aceste măsuri, astfel încât să putem să evităm aglomerarea, să putem să asigurăm timp tuturor cetăţenilor să meargă să-şi facă cumpărăturile de sărbători”, a explicat premierul.

„Ne dorim foarte mult ca reprezentanţii instituţiilor statului să poată să gestioneză foarte bine aceste situaţii (...) Să existe posibilitatea ca oamenii să circule”, a mai spus acesta. 

Nicolae Ciucă a precizat că toate decizile privind relaxările de Sărbători vor fi anunţate miercuri, după şedinţa de Guvern. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite