Ciucă: În şedinţa de Guvern de azi vom închide încă 5 ţinte şi jaloane, urmând ca celelalte 8 să fie închise până mâine / Două obiective, discutate cu CE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă FOTO Guvernul României
Nicolae Ciucă FOTO Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă a dat asigurări referitoare la faptul că miercuri şi joi urmează să fie adoptate actele normative referitoare la jaloanele şi ţintele restante din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Şeful Guvernului a subliniat că două documente rămân să mai fie discutate între Executiv şi Comisia Europeană.

„Înainte de a intra în agenda şedinţei de Guvern doresc să fac menţiunea că suntem aproape de încheierea trimestrului 1 din acest an şi la nivelui Guvernului am avut de îndeplinit 24 de jaloane şi ţinte pentru PNRR. În acest moment, sunt 11 jaloane şi ţinte închise. În şedinţa de Guvern de azi vom închide încă 5, urmând ca celelalte 8 să fie închise până mâine şi aici discutăm de ordine de ministru şi alte documente interne. Sigur, încă două documente vor face obiectul discuţiilor între Ministerul Cercetării şi Digitalizării şi Comisie”, a precizat Nicolae Ciucă. 

„Important este că mâine ele să fie finalizate şi transmise la Comisie. Le mulţumesc tuturor pentru efort şi sigur fiind vorba de un trimestru în care am desfăşurat toate activităţile şi procedurile necesare îndeplinirii întregului set de jaloane şi obiective, avem acum identificate toate mecanismele astfel încât să putem gestiona mai facil şi sigur să avem un dialog mai coerent cu comisiile de specialtiate de la Bruxelles pentru tot ceea ce înseamnă alinierea din punct de edere al respectării reglementărilor impuse la nivelul Comisiei si conţinutul ghidurilor pe care le elaborăm pentru fiecare proiect în parte”, a mai declarat premierul României. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite