Cîţu, în Vama Veche: Ar fi bine ca sezonul estival să fie mai mare, să ne gândim din ce în ce mai mult la litoralul românesc în viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu în Vama Veche FOTO Captură Digi24
Florin Cîţu în Vama Veche FOTO Captură Digi24

Premierul Florin Cîţu şi-a început ziua la malul mării, acolo unde a declarat pentru Digi24 că sezonul estival ar trebui prelungit în România.

„O zi superbă. A trebuit să merg foarte mult în partea aia ca să găsesc şi Vama cum era înainte, dar e superb. Am ajuns azi-dimineaţă devreme. Nu era nimic deschis, mi-a plăcut. Lumea încă dormea. Foarte frumos. Merită. Trebuie să mai vină lumea la mare. Mai avem vreo 2-3 weekend-uri, nu? Ar fi bine şi sezonul să fie mai mare. Eu cred că mai merge. Mai merge să mai vii şi weekend-ul ăsta şi weekend-ul viitor. Cât mai mult”, a declarat premierul pe plaja din Vama Veche pentru Digi24. 

Şeful Executiv a mai spus că se bucură pentru faptul că s-a reuşit un sezon deschis, fără restricţii, un lucru bun atât pentru cei care au afaceri pe litoral, cât şi pentru cei care au reuşit astfel să se distreze. 

„Cât mai mult. Sunt bucuros că am început sezonul. La începutul sezonulului am spus că va fi un sezon deschis, nu va fi nevoie de restricţii. A fost o vară verde. Cred că a fost bine şi pentru cei care au aici afaceri şi pentru români să se distreze”a mai spus premierul, adăugând că „ar fi bine să ne gândim din ce în ce mai mult la litoralul românesc în viitor”. 

Întrebat dacă a reuşit să prindă răsăritul, Florin Cîţu a spus că nu, însă va mai încerca. 

Premierul a ajuns la mare şi postat pe Facebook imagini cu plaja din Vama Veche, acolo unde spunea în urmă cu câteva luni că va merge. Anunţul premierului a stârnit pe perioada verii mai multe reacţii din partea PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite