Cîţu, replică pentru Orban: Când alţii aleg să discrediteze, eu aleg să construiesc. Guvernarea nu este afectată de alegerile din PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a venit cu o replică pentru Ludovic Orban, după ce în ultimele zile a fost atacat în urma dezvăluirilor legate de condamnarea sa din Statele Unite, precum şi activitatea din PNL.

„În perioada următoare îmi doresc două lucruri: predictibilitate şi stabilitate în viaţa economică. Am promis o revenire în „V”

Când alţii aleg să discrediteze, eu aleg să construiesc”, a precizat premierul României. 

 De altfel, liderul de la Palatul Victoria consideră că războiul politic din partid nu afectează ţara, în condiţiile în care unele instituţii sunt blocate. 

„Guvernarea nu este afectată de alegerile din PNL”, a completat Florin Cîţu. De altfel, premierul s-a lăudat cu ultimele date economice: „Dragi români, v-am promis veşti extraordinare din economie. 13% din economie. Sună bine, nu?”. 

Florin Cîţu şi o parte din membrii BPN au convocat pentru miercuri o şedinţă a conducerii partidului care va avea loc de la ora 10.30, la Palatul Parlamentului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite