Cîţu, după ce Raluca Turcan a anunţat că nu mai sunt bani de pensii şi alocaţii: E ministrul Muncii, să îşi asume dacă nu mai sunt fonduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu / FOTO gov.ro

După ce Raluca Turcan a anunţat, într-un mesaj intern adresat liberalilor, că nu mai sunt bani de pensii şi alocaţii întrucât Ministerul Finanţelor nu a răspuns solicitărilor instituţiei pe care o conduce, Florin Cîţu, premier interimar, a precizat că ministrul Muncii este cel care trebuie să îşi asume lipsa fondurilor.

"Doamna Raluca Turcan putea să vină azi la şedinţa BPN. Este ministrul Muncii, să îşi asume dacă nu mai sunt fonduri", a declarat Florin Cîţu.

Reacţia vine în contextul acuzaţiilor aduse de Raluca Turcan.

„Florin, eşti dispus sa joci la poker pana şi banii de pensii. De mai bine de o luna ma tin de capul tău şi-ti spun repetat ca de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre in postările de pe facebook”, a fost mesajul transmis de Raluca Turcan într-o şedinţă a conducerii extinse a PNL.

Raluca Turcan nu a participat la şedinţa PNL, însă a transmis un mesaj liberalilor, în care, printre altele, a pus în discuţie demisia lui Florin Cîţu din fruntea partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite