Cîţu, întrebat dacă mai ascultă de mesajele transmise de Orban: Noi ascultăm de programul de guvernare, de programul coaliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos / Octav Ganea
Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a afirmat, întrebat dacă mai ascultă de mesajele transmise de preşedintele PNL Ludovic Orban, că el ascultă de programul de guvernare şi al coaliţiei.

„Noi ascultăm de programul de guvernare, de programul coaliţiei. Sunt mai multe lucruri de care ascultăm”, a declarat Florin Cîţu, chestionat sâmbătă la Sibiu, dacă mai ascultă de mesajele pe care le transmite Ludovic Orban.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă premierul Florin Cîţu îl mai ascultă, având în vedere că între ei este o competiţie internă pentru şefia partidului, spunând că da deoarece sunt colegi de partid şi iau deciziile împreună.

„Normal, suntem colegi de partid, Domnul Cîţu este premierul susţinut de Partidul Naţional Liberal şi luăm deciziile împreună pe bază de analize, pe bază de studii. Normal, comunicăm şi cooperăm”, a afirmat preşedintele PNL, sâmbătă la Botoşani.

Pe 25 septembrie va avea loc Congresul PNL. În competiţia pentru şefia partidului au intrat Ludovic Orban şi Florin Cîţu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite