Cîţu, despre votul noilor miniştri în Parlament: USR PLUS nu are o problemă cu PNL, ci cu mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu FOTO: Facebook
Premierul Florin Cîţu FOTO: Facebook

Premierul Florin Cîţu consideră că noile propuneri de miniştri în Cabinetul său, după demisiile miniştrilor USR PLUS, nu vor avea probleme la votul de învestitură în Parlament şi nu se vor lovi de refuzul partidului condus de Dan Barna şi Dacian Cioloş.

Premierul a declarat vineri, la Târgu Mureş, că parlamentarii USR PLUS au o problemă cu premierul, nu cu membrii Guvernului pe care îl conduce sau cu Partidul Naţional Liberal.

„Aici mie mi se pare că nu o să fie probleme, pentru că eu nu cred că cei de la USR ... Eu aşa am înţeles, că nu au o problemă cu Partidul Naţional Liberal, am înţeles că nu au o problemă cu miniştrii Partidului Naţional Liberal, au o problemă cu mine. Nu văd de ce ar vota împotriva miniştrilor, pentru că oricum, chiar dacă nu votează, Guvernul merge mai departe”, a afirmat Cîţu, conform Agerpres.

De altfel, Florin Cîţu a transmis că este îngrijorat cu privire la eventualele înţelegeri din Parlament dintre USR PLUS şi PSD, în condiţiile în care „PSD este duşmanul PNL”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite