Cîţu, despre greva STB: Dacă este politic, atunci trebuie rezolvat politic. Ştiu că liderul sindical este membru al PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Citu FOTO Facebook
Florin Citu FOTO Facebook

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că „poate ar trebui” ca Marcel Ciolacu, şeful social-democraţilor, să aibă o discuţie cu liderul sindicatului, „să îi lase pe bucureşteni să meargă cu mijloacele de transport în comun”, în condiţiile în care Vasile Petrariu e membru PSD.

„Dacă este politic atunci trebuie rezolvat politic. Ştiu că liderul sindical este membru al PSD. Poate că ar trebui să fie o discuţie cu preşedintele Marcel Ciolacu. Să aibă o discuţie pentru că până la urmă suferă bucureştienii şi ar trebui să găsească un compromis, să vedem dacă poate să ajute”, a declarat Florin Cîţu înntr-o conferinţă de presă. 

„Repet, poate că domnul Ciolacu poate să aibă o discuţie cu membrul de partid şi să îi spună să îi lase pe bucureşteni să meargă cu mijloacele de transport în comun”, a mai declarat preşedintele PNL.

Declaraţiile şefului PNL vin în contextul în care în transportul public din Capitală este haos, după ce, pentru a doua zi consecutiv, niciun şofer al STB nu a ieşit pe traseu, în ciuda deciziei executorii de joi a Tribunalului Bucureşti care a stabilit că greva este suspendată, iar circulaţia trebuie reluată de îndată.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a declanşat o anchetă privind declararea grevei de la Societatea de Transport Bucureşti cu încălcarea condiţiilor prevăzute de lege, ca urmare a sesizărilor depuse de Poliţia Capitalei şi de STB.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite