Cîţu, despre consilierul PNL implicat în scandalul din Mogoşoaia: A fost suspendat din toate funcţiile. Dacă ancheta dovedeşte că e vinovat, va fi exclus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, preşedintele PNL. FOTO gov.ro
Florin Cîţu, preşedintele PNL. FOTO gov.ro

Florin Cîţu a afirmat,  sâmbătă, referitor la consilierul local al PNL implicat în agresarea verbală şi fizică a unei femei, la o şedinţă de consiliul local, că acesta a fost suspendat din toate funcţiile politice de către liderul PNL Ilfov, iar dacă se dovedeşte a fi vinovat, atunci acesta va fi exclus din partid.

„Eu vreau să vă spun că nu tolerăm în PNL violenţe nici verbale, nici fizică de niciun fel. I-am cerut preşedintelui PNL Ilfov să ia cele mai drastice măsuri.  L-a suspendat din toate funcţiile politice. Nu ştiu dacă este destul. Ştiu că este o anchetă în desfăşurare. Dacă ancheta demonstrează că acest consilier a fost de vină, trebuie exclus imediat”, a afirmat Florin Cîţu, sâmbătă într-o conferinţă de presă. 

Reacţia lui Florin Cîţu vine după ce reprezentanţii USR au arătat că o consilieră locală din Mogoşoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic, joi seară, la o şedinţă, de către doi consilieri locali - Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei spunându-i că „şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”. Felicia Ienculescu-Popovici anunţă că a depus plângere la Poliţie.

De asemenea, consilierul local al PMP Dinu Gheorghe, implicat în incidentele de la Mogoşoaia, a demisionat din partid. Anunţul a fost făcut pe pagina de partid a PMP, sâmbătă dimineaţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite