Cîţu, despre Congresul PNL: „Voi candida la o funcţie de vârf. Experienţa de senator, ministru al Finanţelor şi cea de premier poate să ajute partidul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Florin Cîţu
FOTO: Facebook/ Florin Cîţu

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, că la Congresul PNL va candida la o funcţie de vârf în partid, menţionând că experienţa pe care a acumulat-o ca senator, ministru al finanţelor şi premier poate să ajute formaţiunea să se dezvolte şi să facă faţă provocărilor politice în următorii ani.

„Vedeţi cât avem de vorbit despre campania de vaccinare, despre guvernare, avem aşa multe lucruri de făcut acum, cred că toate lucrurile se vorbesc la timpul lor. PNL încă nici nu şi-a ales ziua când are congresul. Nu are sens să discutăm despre aşa ceva în momentul acesta (...). Ce pot să vă spun acum este cu siguranţă voi candida la o funcţie în PNL. Sunt vicepreşedinte. Voi candida la o funcţie la vârful PNL pentru că eu cred că experienţa pe care am acumulat-o ca senator, ministru al finanţelor şi acum premier poate să ajute PNL să se dezvolte şi să facă faţă provocărilor politice în următorii ani de zile”, a afirmat Cîţu la B1Tv.

Întrebat la ce funcţie ar mai putea candida un vicepreşedinte al PNL, dacă nu la funcţia de preşedinte, Cîţu a răspuns: „La prim-vicepreşedinte, de exemplu”.

El a susţinut că are o relaţie foarte bună cu preşedintele PNL, Ludovic Orban.

„Am o relaţie foarte bună de colaborare cu domnul preşedinte Ludovic Orban, lucrăm pe proiecte de legi, pe tot ce avem de discutat legislativ, executiv, nu este nicio problemă din punctul ăsta de vedere, am fost colegi şi în Guvern şi am lucrat foarte bine şi acum lucrăm foarte bine", a adăugat premierul, menţionând că problemele politice se discută în forurile partidului.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite