Cîţu le bate obrazul lui Ciolacu şi Cioloş după negocierile cu PSD şi USR. Ce reproşuri are liderul PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul demis Florin Cîţu FOTO Mediafax Foto / Andreea Alexandru
Premierul demis Florin Cîţu FOTO Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Florin Cîţu a apreciat că discuţiile cu PSD au fost constructive, însă i-a bătut obrazul lui Marcel Ciolacu pentru faptul că ar fi dat informaţii despre negocierile concrete între liberali şi social-democraţi. De asemenea, Cîţu s-a declarat deranjat şi de Dacian Cioloş, pentru că ar pune sub semnul întrebării autoritatea preşedintelui PNL, când spune că propunerea sa ca premier ar fi o glumă.

„Domnul Ciolacu a dat din discuţia de ieri. Repet, aseară nu s-a discutat despre portofolii sau premier. E pe masă această variantă, dar e o variantă pusă pe masă. Să vedem dacă această variantă este susţinută în partid. Hai să facem un pas acum, să avem un guvern acum. Pentru şapte ani mai avem timp”, a declarat Florin Cîţu, după participarea la un eveniment privind IMM-urile.

Liderul PNL a precizat că va merge în partid pentru a prezenta stadiul negocierilor cu USR şi PSD. De asemenea, Cîţu s-a declarat deranjat de o declaraţia lui Dacian Cioloş. 

„Am avut o discuţie bună cu cei de la USR, dar ieri am văzut o declaraţie care pune în umbră autoritatea preşedintelui PNL. E complicat să negociezi cu cineva care spune că atunci când vorbeşte de preşedintele PNL că ar fi o glumă să fie premier”, a completat Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite