Cîţu, atac la Orban şi Anca Dragu, pe tema Legii consumatorului vulnerabil: Niciun lider nu a spus că face sesiune extraordinară. A trebuit să vin tot eu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu. FOTO Mediafax
Premierul Florin Cîţu. FOTO Mediafax

Premierul Florin Cîţu i-a criticat pe şefii Parlamentului, dar şi pe ceilalţi lideri politici, motivul fiind faptul că nu a fost convocată o sesiune extraordinară în vara aceasta pentru a adopta Legea consumatorului vulnerabil, proiect aflat la Camera Deputaţilor.

„Avem Legea consumatorului vulnerabil. E o lege din 2012 pregătită şi nu a fost luată în calcul. În primăvară am adoptat-o în Guvern. Ea stă în parlament din primăvară. Nimeni din Parlament, niciun preşedinte de Cameră sau Senat, niciun lider nu a spus că face sesiune extraordinară”, a declarat Florin Cîţu, în cadrul unei şedinţe cu miniştrii Energiei şi ai Muncii, precum şi şefii ANPC, ANRE şi ai Consiliului Concurenţei. 

Şeful Guvernului s-a prezentat ca liderul care a fost nevoit să se implice pentru a mişca lucrurile pe tema Legii consumatorului vulnerabil. „A trebuit să vin tot eu să spun că trimitem amendamente pentru a o adopta mai devreme”, a completat Cîţu. 

Mesajul lui Florin Cîţu este un atac direct la adresa celor doi lideri din Parlament, Ludovic Orban (PNL) şi Anca Dragu (USR-PLUS), care nu s-ar fi preocupat de demersul legislativ. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite