Circ în Parlament. Şoşoacă şi-a pus o botniţă în şedinţa plenului, iar AUR le-a pus politicienilor nuiele în „ghete”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ George Călin
FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Înainte de şedinţa plenului de luni, unde deputaţii şi senatorii s-au reunit într-o şedinţă solemnă dedicată aniversării Constituţiei, parlamentarii AUR au pus în faţa sălii mai multe ghete, cu numele politicienilor, în care au băgat nuiele. În timpul discursului din plen, Diana Şoşoacă şi-a pus o botniţă şi a strigat „Trăiască România liberă”.

AUR a dus luni, înainte de şedinţa plenului reunit, mai multe nuiele pentru preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi liderii partidelor, de Moş Nicolae. 

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a luat-o pe cea cu numele său, înainte de a intra în sală. „Am luat-o, gata. E a mea”, a spus liderul PSD.

Nici Diana Şoşoacă nu s-a lăsat mai prejos. Senatoarea independentă şi-a pus o botniţă la gură atunci când a luat cuvântul la tribuna Parlamentului.

„I-am cerut Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou pentru aniversarea Constituţiei României. Asta mi-a lăsat. Este o botniţă prin care Constituţia, drepturile fundamentale au fost anulate de Parlament şi preşedinte. Trăiască România liberă! Jos botniţa!”, a strigat Şoşoacă.

Şedinţă solemnă plen Parlament 30 de ani de la adoptarea Constituţiei - 6 dec 2021 / FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat luni, în plenul Parlamentului, că nu susţine vaccinarea obligatorie, dar are dreptul la viaţă şi a apostrofat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă că nu poată mască. „Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască. Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază”, a afirmat liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite