Cioloş, replică pentru Dragnea: Unde sunt foştii lucrători ai Securităţii care sunt acum în politică?

Cioloş, replică pentru Dragnea: Unde sunt foştii lucrători ai Securităţii care sunt acum în politică?

FOTO INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a răspuns luni seară preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a spus că noua formaţiune politică condusă de fostul premier este făcută de securişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Unde sunt foştii lucrători ai Securităţii care sunt acum în politică? Oare nu cumva în PSD, exact acolo de unde Dragnea strigă că alţii sunt securişti? Ba sunt sorosişti, ba sunt securişti, ba sunt vânduţi străinătăţii. E un narativ pe care îl folosesc pentru că nu pot concura cu altceva. Se folosesc de lucruri care au marcat mentalul colectiv din România ca să murdărească. Sunt poveşti. Sunt convins că am ajuns într-un stadiu în care o parte importantă din societatea românească începe să judece, pentru că se vede cu ochii deschişi. Cine s-a fotografiat cu oamenii din serviciile de informaţii? Cine a avut în partid din 90 încoace oameni care au venit din vechiul sistem? Unde sunt oamenii aceştia? În niciun caz în PLUS, în niciun caz în USR”, a declarat Dacian Cioloş la Digi24, citat de G4Media.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: