Cioloş, replică pentru Cîţu: Armistiţiu şi înţelegere între partide există deja. E nevoie de un Guvern stabil cu majoritate clară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş, preşedintele USR FOTO Inquam Photos / George Călin
Dacian Cioloş, preşedintele USR FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a declarat că la nivel parlamentar există deja un armistiţiu între partide, menţionând că este nevoie de formarea unei majorităţi parlamentare care să dea un Guvern stabil.

„Dacă îşi doresc majoritate, haideţi să ne aşezăm la masă şi să construim majoritatea. Un guvern minoritar are un grad ridicat de instabilitate”, a afirmat Dacian Cioloş. 

Liderul USR a exclus din start necesitatea semnării unui armistiţiu, fiind e părere că în legislativ există înţelegere între partide acolo unde este nevoie. „Armistiţiu şi înţelegere între partide există. Când au fost propuneri legislative a existat colaborare între toate partidele în afară de AUR. Partidele discută între ele. E nevoie de un Guvern stabil cu majoritate clară. Să gestioneze criza, dar să vină şi cu propunerile de reformă”, a completat Cioloş.

Întrebat dacă ar fi gata să facă o concesie, liderul USR a precizat: „Noi am făcut deja concesia când ministrul Voiculescu a fost aruncat pe geam din Guvern”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite